Specials!

 

Schermafbeelding 2018-02-04 om 20.27.55


VERSLAG PUZZELVERKOOP ZATERDAG 25 NOVEMBER

Het was een fantastische dag en er werden heel veel puzzels ingeleverd. Ook was de verkoop van onze voorraad naar volle tevredenheid.
De omzet die dag was maar liefst € 443,70, een bedrag wat we niet hadden verwacht. Geweldig!!
Hiervoor alle gevers en kopers héél hartelijk dank!
Momenteel wordt er weer hard gewerkt (gepuzzeld) door onze vrijwilligers om de voorraad weer flink aan te vullen, zodat er bij de volgende puzzelmarkt weer volop keus is uit heel veel mooie puzzels.


PUZZELMARKT LEERDAM PUZZELT VOOR STICHTING STEPHANOS

Stichting Stephanos is een reformatorische stichting en geeft diaconale hulp in Malawi en Zambia, waarbij het uitgangspunt de hulp aan weeskinderen is.

Eén van de grootste problemen in Malawi is het grote aantal weeskinderen. Méér dan 1.000.000. Veel van deze kinderen hebben hun ouders verloren aan Hiv/Aids en zijn zelf ook besmet. Zij staan er nu alleen voor en hebben niemand die voor hen kan of wil zorgen.

De opbrengst van de puzzelverkoop op 11 oktober j.l. was € 429.- en is het startbedrag voor dit nieuwe project.
Met de verkoop van legpuzzels willen wij een steentje bijdragen om dit project te steunen.
Er zijn weer veel puzzels ingeleverd voor de verkoop

Voor meer info: www.stephanos.nl

 

P.S. Folders over dit project zijn aanwezig in het gebouw ‘Maranatha’.


OPBRENGST PUZZELINSTUIF EN PUZZELMARKT

De puzzelinstuif en puzzelmarkt werd op woensdag 11 oktober j.l. zeer goed bezocht en er gingen heel veel puzzels naar nieuwe eigenaren. Er waren mensen die gewoon één of meer puzzels kwamen kopen en er waren puzzelfans die ons kwamen helpen om puzzels in elkaar te leggen. De puzzels die niet af waren worden door ons nog af gemaakt, zodat ze in de volgende verkoping, op 25 november a.s., verkocht kunnen worden.
De puzzelmarkt bracht een totaalbedrag van maar liefst € 429.- op! Dit bedrag is een zeer mooi bedrag om te starten voor het nieuwe project voor Aidsweeskinderen in Malawi waar u op 25 november meer informatie over krijgt.

De Disneypuzzel is gewonnen door mevrouw van Ameijde op lotnummer 803.

Het puzzelteam hoopt u weer op de volgende puzzelmarkt te mogen ontmoeten.


VERSLAG OPBRENGST PUZZELMARKT LEERDAM

Dit is het eerste jaar dat de puzzelmarkt los van de boekenmarkt is gaan draaien.

Dat het een succes was en is hebben wij aan veel vrijwilligers te danken. Er zijn heel wat puzzels, via de puzzelmarkt, van eigenaar gewisseld en er werden ook weer veel gebruikte puzzels ingeleverd. Deze werden vervolgens weer in elkaar gepuzzeld om te kijken of ze 100 % compleet waren.

Omdat we een héél groot aanbod hadden konden wij tijdens diverse verkopingen, waaronder natuurlijk ook de puzzelmarkt, heel veel puzzels verkopen.

De puzzels kwamen uit het hele land naar ons toe: Leerdam, Ouddorp, Middelharnis, Deventer, Oud-Heusden en in Werkendam zaten ze ook niet stil.

Zo heeft de puzzelmarkt in de maand juni in drie weken tijd maar liefst € 1516,80 opgebracht.
U leverde ook veel inktpatronen, oude mobieltje en oud frituurvet in. Dit leverde in het totaal € 132,- op.
50% hiervan is voor het onderhoud van het gebouw Maranatha, dus € 66,- mocht bij ons project opgeteld worden.
Zo komen we uiteindelijk op een totaal jaarbedrag van € 3228,98.
Wij zijn dankbaar en blij dat we weer zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben kunnen sparen.
Er is inmiddels € 2850,- overgemaakt naar de GZB, voor aidsweeskinderen in Malawi en € 250,- naar Liset van Steijn, die werkt in Namibië.
Het restbedrag staat nog op de rekening van de Herv. Kerk Leerdam t.n.v. De puzzelmarkt Leerdam in verband met de bankkosten.

In november maken wij het nieuw gekozen project bekend.

Héél veel dank aan alle gevers, kopers, puzzelaars, sponsor en college van kerkrentmeesters.

 


PUZZELMARKT

De opbrengst van de drie weken puzzelmarkt is in het totaal € 1516,80  geworden .
Daar zijn wij zeer tevreden mee!!
Na de vakantieperiode gaan wij het geld overmaken naar het gekozen project van de GZB.

UITSLAG AANTAL PUZZELSTUKJES RADEN

En het aantal stukjes was……..!

Het aantal stukjes wat geraden moest worden was 1198 stukjes.
De winnaar zat met het raden van 1200 stukjes het dichtst bij dit getal.

De winnaar van de Disneypuzzel is Dirk-Jan Boer uit Leerdam

 


KONINKLIJK LINTJE

Woensdaochtend 26 april heb ik een lintje mogen ontvangen. Deze werd opgespeld door de burgemeester van Leerdam, de heer Bruinsma.
Het opzetten van de puzzelmarkt in het gebouw “Maranatha” werd als één van de activiteiten genoemd voor de verdienste van de koninklijke onderscheiding.
’s Avonds volgde er een gezellig feest in ‘Maranatha”, waar er spontaan een puzzelveiling werd gehouden onder de genodigden. Dit bracht mooi € 64,- op!

Donderdag 27 april was er de bekende koningsmarkt en onze jongste kleinzoon verkocht daar voor € 21,70, voor ons project.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_df0

Nu op naar de verkoop in juni in het gebouw “Maranatha”. (zie onder de knop VERKOOPDATA).


 

MARKTPLAATS.NL

Wij zijn nu ook begonnen met de verkoop van puzzels op de welbekende site “Marktplaats.nl” om door middel van deze mogelijkheid een mooi bedrag bijeen te krijgen voor de aidsweeskinderen. Kijkt u maar eens op de pagina van Marktplaats door op deze link te klikken: https://www.marktplaats.nl/verkopers/25231644.html


OPBRENGST PUZZELVERKOOP 3 EN 4 MAART.

Tijdens de verzamelbeurs op 3 en 4 maart j.l. werd de puzzelmarkt weer goed bezocht. Er gingen weer diverse puzzels naar nieuwe eigenaren, wat een totaal bedrag opleverde van € 355,-.

De puzzel van Jan van Haasteren, waarvoor geraden moest worden in hoeveel tijd deze gelegd was, is gewonnen door Y ’t Lam uit Schoonrewoerd. Er was 3 uur en 4 minuten over gedaan om de puzzel in elkaar te leggen.

Alle kopers hartelijk dank!

Wij sparen nog door tot juli 2017 voor dit project, ” Aidsweeskinderen in Malawi”.
Daarna kiezen wij weer een nieuw project.

Kijk voor de volgende verkoopdagen onder de knop “Verkoopdata” .


15 MAART Tweede Kamer verkiezingen, maar….

Zoals u wel weet is het vrij om te stemmen op de locatie die u zelf verkiest, maar als u gaat stemmen in het gebouw “Maranatha” in de J.A. Burgersstraat 1 in Leerdam, dan kunt u na het stemmen ook een bezoekje brengen aan de puzzelmarkt. Deze vindt plaats in hetzelfde gebouw.
Kopen, kijken of inleveren van uw overtollige puzzels. Het is allemaal mogelijk op 15 maart 2017.

Graag tot ziens!
Het puzzelteam


 

Een klein gedeelte van onze collectie.

img_1857


kop

PUZZELINSTUIF VERSLAG
Op 30 november heeft de puzzelinstuif plaatsgevonden. De zaal was precies op tijd ingeruimd om te kunnen puzzelen of om puzzels te kopen. Vele puzzels lagen hiervoor gesorteerd.

De grote puzzel van 18.000 stukjes stond veilig opgesteld in een andere ruimte om hem te kunnen bewonderen.

De koffie werd aangezet en we konden starten met de puzzelinstuif.
Diverse puzzels werden in elkaar gelegd en konden daarna direct de verkoop in.
De kopers konden in een ruime omgeving zoeken naar puzzels die zij mooi vonden en het eindresultaat was dan ook dat er voor € 219,15 aan puzzels is verkocht. Dit bedrag wordt weer bijgeschreven voor ons project, waar wij dit jaar voor werken.
Project van de GZB in Malawi.
Dit project is op internet te bekijken op https://www.project1027.nl/projecten/ ” Opvang weeskinderen in een sloppenwijk”.

Alle kopers en puzzelaars BEDANKT!!

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde puzzelinstuif 2016.De Grootste puzzel is verkocht!
Deze puzzel van 33.600 stukjes is verkocht tijdens de verzamelbeurs 2016
Wij wensen de koper veel puzzelplezier!

afbraakpuzzelSTEUNTJE IN DE RUG

De boekenmarkt kreeg extra aandacht. Een groep ambtenaren (de Leerdappers) van de gemeente Leerdam hadden op 12 juni 2014 een teambuildingsmiddag georganiseerd. De vrijwilligers van de boekenmarkt werden daarmee eens flink in het zonnetje gezet. De ambtenaren waren bezig geweest om zelf onder hun collega’s o.a. boeken en legpuzzels in te zamelen en op de teambuildingsmiddag zelf, samen met de vrijwilligers, puzzels inelkaar te leggen om ze daarna te kunnen verkopen. Gelijktijdig werd er dan ook voor een hapje en een drankje gezorgd. De opbrengst van de boeken en puzzels, die middag, was geheel bestemd voor aidsweeskinderen.
Het onderwerp voor deze teambuildingsmiddag was door het team “Een steuntje in de rug” genoemd. Dat was het zeker voor al de vrijwilligers, die heel veel werk verzetten voor de boeken- en de puzzelmarkt. Het was een leuke en gezellige middag waar alle vrijwilligers en ambtenaren met veel plezier op terug kunnen kijken.
Deze middag heeft in het totaal € 469.- opgebracht. Een formidabel bedrag, die wij toch kunnen optellen bij het totaalbedrag voor 2014.

(zie foto’s hieronder)